lunes, 21 de noviembre de 2016

EMPATE DIANTE AO CAMPIÓN

O pasado venres ás 20:00 horas enfrontámonos ao último campión de liga,  CNP  Tacita de OURO e o equipo formando de saída con Gil na portería,  Pochi, Iván Reigosa, Dani  Mou e Pablo Cao, como xogadores de campo e para cambios Perita,  Meji,  Buji e Penas, respondeu como a ocasión merecíao e realizou un gran encontro finalizando o mesmo con empate a tres goles.

O partido resultou moi igualada abrindo o marcador o equipo contrario cun penalti inocente labor por  Pochi, aínda así e a pesar de todo o equipo soubo sobre-poñerse ás contrariedades e logrou remontar cun gol de Iván Reigosa, que puxo o empate a un antes do descanso e na continuación un gol de  Meji poñíanos por diante no marcador. Pero uns cinco minutos parvos xunto coa  permisidad arbitral, nalgunhas xogadas, fixo que o contrario volvese poñerse por diante no marcador 2-3,  aú así nos últimos minutos do partido o equipo volveu tomar as rendas do xogo e  Meji novamente, nunha boa xogada pola esquerda lograba poñer o empate definitivo 3 a 3. Mágoa que na última xogada do encontro e cando  Meji volvía encarar ao porteiro, un defensa contaría derrubábao antes de conectar o disparo, a falta sinalada e co tempo a cero xa non tivo consecuencias para o marcador.

Gran partido, se continuamos coas mesmas ganas, compromiso e xogo, este ano o equipo pode aspirar a cotas moi altas, IMOS RAPACES A POR O SEGUINTE...