jueves, 2 de marzo de 2023

SEGUIMOS SUMANDO

Onte disputamos un novo partido correspondente á xornada 14 da XV Liga Policial Fûtbol  Sala UNIRASA e que nos enfrontou ao equipo CUARTEL XERAL DO MAM (Atocha). O partido foi moi igualado no primeiros dez minutos de partido con ocasións para mabos conxuntos ata que puidemos abrir o marcador cun tanto de Victor, a partir de aí o o partido foi claramente dominado polo equipo da ACD, llegadno ao descanso con claro 4-0 ao noso favor despues dos goles de Victor e dous de Meji, que reapareceia no equipo despois de moito tempo.

A segunda metade comezou da muisma maneira e Alex aumetoe o macador, tras o cal o equipo #relaxar en tarefas defensivas e permitio que o equipo de contrario reducise distancia cun gol marcado en propia meta por Eloy, que no seu afán de cortar un contrataque tocou o balón introduciendolo na súa propia porteria. Tras o 5-1 o equipo volvio a tomar o mando do mesmo e cun gol de Meji e outro de Eloy, esta vez se, na porteria correcta, chegando ao 7-1 co que finalizou o partido.

Oequipo estivo fomado por Penas, Pochi, Pablo Mirás, Alex e Iván Lestón, para cambios estaban Dani Mourño, Meji, Eloy y Victor, exercendo de entrenador Concheiro.