sábado, 16 de enero de 2016

VITORIA EN FÚTBOL SALA

No partido desta tarde xogado polo equipo da  ACD Policía Local e o equipo de Policía do Porto, volvemos lograr unha importante vitoria e a pesar de non facer un gran partido, logramos gañar por un 3 a 0, resultado que ata pode parecer un tanto folgado, pero que en realidade non demostra o ocorrido sobre a pista.
     O equipo formou de saída con penas en portería, Rizo, Pablo Cao, Dani Díaz e Charly en pista, quedando no banco para as substitucións Dani Mouriño,  Buji e Iván Gómez.
     Todo o partido #desenvolver de forma moi parecida, ambos os equipos realizaron un xogo moi espeso con moito dominio de balón por parte, sobre todo do equipo contrario, pero sen inquietar en  demasía nosa portería, salvo nun par de ocasións e máis produto de propios erros na marcaxe que por acerto do contrario. A pesar diso e que nós non logramos  trenzar demasiadas xogadas en ataque, creo que se tivemos ocasións bastantes máis claras, pero o desacerto en en a finalización fixo que non puidésemos marcar, ata chegar ao minuto 16 da primeira parte, momento no que Pablo Cao logrou converter un tiro directo desde a frontal de área, con este resultado finalizou a primeira parte.
     Na segunda metade, máis do mesmo, moito xogo  conbinativo, no medio campo por parte do equipo contrario e varias  contras ao noso favor desaproveitadas, así chegamos a falta de 3 minutos para o final, no que unha xogada en ataque da Policía  Portuaría finalizou cunha recuperación, con falta previa, que todo hai que dicilo, na frontal da área que o árbitro non viu ou non quixo ver e na contra logramos facer un dous contra un con Pablo Cao e Iván Gómez que este remacho á rede, era o 2-0, resultado co que chegaba tranquilidade no partido. Ademais, a partir de aí, chegou a expulsión dun dos contrarios por protestar a falta non pitada e con só 2 minutos para o final, o que nos beneficio para que nunha xogada  trenzada de todo o equipo novamente Ivan Gómez, esta vez a pase de Dani Díaz, lograse o 3-0 definitivo.
     O devandito, partido espeso, cun resultado  magnifico, agora para o luns espéranos o equipo de CSIF, pero se queremos vencer deberemos mellorar sobre en todo en ataque e control do xogo.